Idei cadouri Paște 2022

 

Paștele este un moment oportun pentru reuniunile cu cei dragi. Iar cum bucuria revederii este însoțită de plăcerea de a face un dar inspirat, am pregătit o serie de idei noi de cadouri pentru tolba iepurașului. Blop s-a născut din dorința de a oferi obiecte de ceramică frumoase, de calitate, care să taie respirația, așa că opțiunile de daruri sunt nenumărate.

Idei cadouri Paște femei

Urmează să faci o vizită la o adevărată gospodină, care te va aștepta cu multe bunătăți? Poți merge la sigur cu un cadou care face aranjarea mesei mult mai ușoară. Platoul ceramic „Wear a Crown” pune în centrul atenției bucatele gustoase datorită modelului său delicat și elegant. Se integrează ușor în decorul casei și poate fi folosit în multe feluri. Este atât de practic încât după ce se bagă la cuptor cu gustările care urmează să fie servite calde, acesta poate fi pus direct în mașina de spălat.

 

Idei cadouri Paște părinți

Desigur că cel mai așteptat moment al acestei sărbători este vizita în familie pentru reuniunea cu părinții. Acolo te va întâmpina gustul copilăriei, cu un meniu gândit să-ți satisfacă toate poftele. Pentru asta, ai tăi vor fi sigur încântați să primească în dar tava de cuptor Lalele. Aceasta are pereții înalți și este foarte încăpătoare, putând fi folosită la nenumărate feluri de mâncare. Fie că aleg să gătească o friptură de miel, sau te surprind cu un desert delicios, tava ovală le va veni în ajutor. Deși este lucrată și pictată manual, vopselele și glazura sunt sigure din punct de vedere ecologic. Ele nu fac decât să înfrumusețeze obiectul din ceramică, precum o operă de artă.

 

Cadou Paște nași

Se știe că nașii de cununie sunt sarea și piperul dintr-o relație, sfătuitorii spirituali și cel mai de bază sprijin. Dacă ai norocul să-ți facă parte din familie și petreceți Paștele împreună, oferă-le un cadou simbolic. Setul cu solnița și piperniță Joy e un mod inedit de a le mulțumi că sunt alături de voi în acestă călătorie. Mai mult, designul vesel, cu motive florale fine, le va însenina fiecare masă. Dacă nașilor le plac condimentele și mâncărurile mai exotice, în loc de sare și piper se pot introduce alte combinații. Singurul lucru de care trebuie să se țină cont este că ele trebuie să fie măcinate fin, precum boiaua sau chimionul pulbere.

 

Cadou paste educatoare

 

Dacă de Paște dorești să-i faci o atenție educatoarei celor mici, atunci o ceașcă din lut alb „Royale” oferită cadou este un gest greu de uitat. Datorită ei, obiceiul de a lua pauza de ceai sau de cappuccino va fi mult mai prețuit, precum în casele regale. Forma sa întinsă permite ca aceasta să aibă și întrebuințări neobișnuite. Ea poate fi folosită pentru servirea de supă cremă sau gătirea rapidă a unei brioșe delicioase la microunde.

Cadou Paște mama

Prima persoană pe care probabil ai pus-o pe lista de cadouri este mama. Pe ea o poți răsfăța cu un obiect decorativ deosebit, care să-i dea o starea bună de spirit. Sugestia noastră este vaza pictată cu flori „El Alba”, care se potrivește în orice decor. Fiind de 30cm, ea poate fi pusă la înălțime pe masa din sufragerie, sau chiar pe podea, lângă TV sau canapea. De sine stătătoare, cu florile ei delicat pictate, sau plină de flori naturale de sezon, ea îi va fura mamei mereu câte un zâmbet.

Cadou Paște soție

Atunci când alegem să dăruim o floare soției, de multe ori prima opțiune este trandafirul. Simbol al frumuseții și eleganței, el a fost considerat o comoară din cele mai vechi timpuri. Pe lângă aspectul distinctiv, parfumul său este cel ce-l face remarcat. De multe ori este asociat cu perfecțiunea, iar Saint-Exupery, în celebrul Micul Prinț, l-a folosit chiar ca metaforă a sensului vieții. Asemenea floare merită un loc de cinste în casa celei iubite, iar pentru asta propunem vaza Rosa. Ea încununează orice cameră și găzduiește cu eleganță buchetele de flori oferite cu drag de soț.

Cadou Paște iubita

Colecția „Ring of Hearts” este o declarație perfectă pentru iubita ta, dacă dorești să o asiguri de intențiile tale serioase (mai aude cineva sunetul de clopote pe fundal?). Surprinde-o cu un ceainic încăpător, în care poate să pună la infuzat chiar și plante sau frunze uscate. Apa clocotită va scoate la iveală un parfum îmbietor, așa că este indicat să se pregătească mai multe ceaiuri deodată, că sigur cererea va fi mare!

Cadou Paște iubit

Dacă, în schimb, ai de făcut un cadou pentru iubitul tău, îți reamintim că dragostea trece prin stomac. Astfel, dacă-i oferi o farfurie platou de pizza din gama Make Me Fly, te asiguri că el se va gândi la tine de fiecare dată când își comandă și servește mâncarea preferată. Dacă, în schimb, preferă să o gătească el, atunci va fi și mai încântat, pentru că platoul se poate introduce direct în cuptor. Pentru a coace, nu mai este nevoie de hârtie de copt sau tava cuptorului – doar puțină făină cernută pe ea. 

                                         

                           

Cadou Paște copii

Îți amintești cu câtă plăcere mâncam lapte cu miere atunci când eram mici? Sau când serveam un ceai de fructe din cana preferată? Aceeași bucurie poți să le-o aduci și tu copiilor dacă le oferi “instrumentele” potrivite. Fie că preferă să mănânce cereale din cană, sau folosesc ceva mai întins, precum un bol, un cadou din ceramică frumos pictată le va înveseli dimineața. Iar dacă le plac animalele, cana Uof și Miau sunt alegerea potrivită! Pentru un strop de dulce sănătos la îndemână, lingurița-spirală pentru miere le va fi un aliat de încredere. Foarte rezistente mecanic și termic, durabile și versatile, acestea obiecte de ceramică sunt perfecte pentru cei mici.

 

Cadou Paște bărbați

Ai spune că e greu să nimerești un cadou potrivit de Paște pentru bărbați, mai ales dacă nu îi cunoști suficient de bine. Însă servirea unui pahar de vin de casă alături de brânzeturi și măsline este un obicei destul de întâlnit în rândul celor care
doresc să se relaxeze la final de săptămână. Pentru asta, îți propunem o sticlă din lut, cochetă și ergonomică, care poate fi folosită deopotrivă pentru vin, afinată și alte băuturi alcoolice, dar și pentru ulei.

Nici o carafă oferită în dar nu e mai prejos, mai ales că în ea se poate servi atât afinată, cât și limonadă sau chiar apă. În completarea gestului se poate oferi un dop de sticlă lucrat manual, care va păstra intact gustul vinului încă neterminat. Pentru a savura măslinele la adevăratul potențial, o farfurie specială este binevenită în locul unui bol poate prea încăpător.

                                               

 

În cazul în care preferi să lași persoana dragă să își aleagă cadoul, poți să-i oferi un voucher Blop. Vei putea cu siguranță să te bucuri de alegerea pe care a făcut-o la următoarea ta vizită!