Comenzile din perioada reducerilor pot avea intarzieri de 5-7 zile lucratoare

RETURNAREA PRODUSELOR

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un produs, în termen de 15 zile calendaristice fără a suporta alte costuri decât cele de transport pentru returnarea produsului.

Clientul are dreptul de a returna un produs dacă:

I.   Comanda a fost anulată în conformitate cu termenii și condițiile blop.ro, prin notificare transmisă către [email protected] în termen de 15 zile de la livrare, transmitere confirmată de blop.ro. În toate cazurile se va folosi serviciul de transmitere cu confirmare de primire a e-mailului.

II.  Produsul nu a fost utilizat.

III. Produsul este în condiția în care clientul l-a primit și toate părțile acestuia sunt incluse în pachet:

  1. Produsul a fost reambalat în ambalajul original sau echivalent.
  2. Produsul trebuie returnat imediat după anulare și confirmarea transmisă de blop.ro.
  3. La returnarea produselor Cumparatorull va fi responsabil pentru riscul de daune precum și pentru costul transportului.

 

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 15 zile de la primirea produsului/produselor comandate.

În cazul în care Cumpărătorul decide să se retragă din Contract, acesta va putea sa ne contacteze la adresa de e-mail [email protected]. Solicitările primite după expirarea acestui termen nu vor fi luate în considerare.

În cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa Cumpărătorului contravaloarea Produselor, în cel mult 10 zile calendaristice de la data recepționării coletului refuzat. Suma va fi returnată după cum urmează:

  • pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
  • pentru Comenzile achitate cu ramburs/transfer bancar -> prin virament bancar în contul specificat în scris de Cumpărător.