Voucher Cadou

150,00 lei1.000,00 lei

Surprinde-i pe cei dragi cu un voucher cadou Blop. Oferă-le posibilitatea să își aleagă exact ce își doresc! Cuponul este valabil pentru achiziționarea oricărui produs din ceramică artistică elegantă de pe site-ul blop.ro.

Acest Voucher Cadou de la Blop poate fi o surpriză foarte placută pentru cei dragi! Oferă-le un Gift Card cu care să își cumpere exact ceea ce își doresc. Vasele din ceramică Blop sunt utile și elegante pentru orice casă și perfecte pentru cadou.

Gift Card-urile sunt potrivite atât pentru ea, cât și pentru el. Fie că este vorba de ziua de naștere a unei femei sau cauți un cadou pentru un bărbat pasionat în bucătărie, cu siguranță vei lumina ziua oricui. Poate cauți un cadou potrivit pentru Crăciun, pentru Paște? Sau doar așa, un cadou oferit cu multă dragoste? Surprinde-i pe cei dragi ție cu produse din ceramică artistică, elegante, rafinate.

 

Condiții de utilizare Voucher cadou

  • Voucherul cadou Blop are valabilitate 12 luni de la data achiziționării.
  • Livrarea se face automat prin email, iar destinatarul poate cumpăra orice produs de pe site-ul blop.ro
  • Valoarea voucherului poate fi folosită pentru o singură comandă. Valoarea nu poate fi divizată în mai multe comenzi separate.
  • La finalizarea comenzii destinatarul introduce codul menționat pe voucher , iar valoarea cardului cadou se aplică sub formă de reducere, fiind scăzută din totalul comenzii.

Întrebări frecvente

Ce este un Gift Card?

Un Gift Card este de fapt un voucher, un cupon care se achiziționează cu o anumită sumă. Procesul este asemănător cu achiziția unui produs online, doar că după finalizarea comenzii, în schimbul sumei pe care ai plătit-o, vei primi prin email un cupon cu o valoare înscrisă pe el. Suma respectivă poate fi folosită de către proprietarul cuponului pentru a cumpăra produsele dorite în limita sumei aflate pe Gift Card.

Cardul cadou se poate utiliza de mai multe ori?

Nu, cardul cadou poate fi utilizat o singură dată, pentru o singură comandă.

Voucherul electronic este valabil și pentru transport?

Da, valoarea transportului este inclusă în suma menționată pe voucher. Din valoarea totală a comenzii (produse + transport) va fi scăzută suma menționată pe voucher.

Cuponul poate fi folosit și pentru a plasa comenzi din străinătate?

Momentan cupoanele Blop se pot folosi doar pentru comenzi cu livrare pe teritoriul României. Urmărim ca în viitor să extindem acest serviciu și pentru clienții din alte țări.

Ce se întâmplă dacă folosesc voucherul cadou pentru o comandă mai mică decât valoarea voucherului?

În acest caz diferența dintre valoarea voucherului cadou și valoarea comenzii se pierde. Pentru a beneficia de întreaga valoare a cuponului cadou, vă recomandăm să alegeți o sumă mai mare sau egală cu valoarea voucherului, sau să adăugați în coș încă un produs.