Comenzile din perioada reducerilor pot avea intarzieri de 5-7 zile lucratoare

Produsele vor fi livrate de firma de curierat Cargus sau DPD în 2-5 zile lucratoare. În majoritatea cazurilor livrarea se va face în 24-48h, dar în anumite cazuri (in funcție de momentul în care s-a plasat comanda, adresa de livrare, etc.) livrarea poate să întarzie până la 5 zile.

Excepție fac perioadele aglomerate din an, cum ar fi Paștele, Black Friday si sarbatorile de iarnă, când timpul de livrare poate fi chiar mai mare – din cauza volumului foarte mare de livrari al curierilor

Taxa de transport nu depinde de greutatea produselor comandate și este una fixă:

Standard – 17RON

Ambele firme de curierat pun la dispozitia dumneavoastră posibilitatea de a urmari expedierea comezii în timp real. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la pagina curierului și să introduceți “Număr expediere” primit pe adresa dvs. de email.

Odată ce produsele au plecat din magazinul Blop spre livrare, echipa Blop/Etic Vector nu mai este responsabilă pentru pierderea sau dauna acestora. Din momentul în care au fost predate firmei de curierat, pachetul, conținutul și starea acestora nu mai sunt obligațiile și responsabilitatile Blop/Etic Vector. Pentru retur, consultă pagina noastra de Termeni si Condiții, respectiv Retur.

IMPACHETAREA

Se foloseste o combinație de materiale pentru împachetat – carton ondulat, fulgi de polistiren, sau polistiren bucati, folie cu bule și folie cu bule recliclată. Atat modul cat si materialele folosite pentru impachetare se ajusteaza în funcție de tipul, greutatea, numărul obiectelor sau distanța de transport. De asemenea, adesea se vor refolosi materiale de ambalaj, în ideea de a fi eco-friendly. Oamenii din spatele Blop cred in sustenabilitate si durabilitate.

INGRIJIREA PRODUSELOR

Tot ce va oferim este lucrat si pictat manual cu vopseluri si emailuri sigure din punct de vedere ecologic, arse la temperatura de 1250 °C.

Orice produs alimentar poate intra in contact cu toata ceramica noastra. Absolut toate produsele sunt termorezistente, se pot folosi in cuptor, in cuptorul cu microunde, cat si in masina de spalat vase.

¡ATENTIE! Nu introduceti vasele in cuptor sau in cuptorul cu microunde direct din frigider deoarece diferenta mare de temperatura produce soc termic si crapa/sparge produsele.