Natura și pictura sunt inspirația mea. Prin împrejurimile Snagovului, locul drag copilăriei mele, am descoperit încă de mică lutul ca formă de artă. Mai târziu viața mi-a scos în cale artizani polonezi care creează manual vase din ceramică, moment în care sufletul meu de artist a început să prindă glas. Apoi a apărut Blop. Magazinul care bucură suflete și aduce aceste minunate vase în casele noastre, ale românilor. Aceasta este pasiunea mea și vreau să o împărtășesc cu tine.”

Alexandra (omul din spatele Blop)

Blop – produse din ceramică tradițională pentru vremuri moderne

Într-o lume în care se pune tot mai mult accent pe cantitate, produse ieftine și obiecte care trebuie des înlocuite… noi, cei de la Blop, ne lăsăm zi de zi inspirați de calitate, durabilitate, farmecul naturii și frumusețea artei.

Rigoare, trudă, pasiune. 100% handmade

În spatele produselor noastre nu vei găsi roboți și benzi industriale. Ci artizani pasionați de a modela cu propriile mâini vase frumoase de care tu și familia ta vă veți bucura mulți ani de acum înainte.

Dorim să te încurajăm și pe tine să alegi lucruri de calitate foarte bună care durează și se mențin bine timp îndelungat.

Ceramică naturală și ecologică – fără metale grele

Ceramica noastră este handmade, naturală și 100% sigură ecologic. Nu conține metale grele, are ca resursă lutul compus din minerale și apă. Fiecare vas este pictat manual cu multă grijă și migală, iar procesul de fabricație îl face sigur pentru mâncarea ta, sănătatea ta și mediul înconjurător. Observă ce sentiment de bine te cuprinde de fiecare dată când îmbrățișezi cu palmele o cană Blop!

Credem în lucruri care îți taie respirația și te fac să te îndrăgostești pe loc. Credem în frumos de calitate.

Ne dorim să bucurăm suflete și să aducem eleganță și stil fiecărei mese. Fie că vorbim de o masă festivă, un prânz obișnuit sau un moment de respiro la o ceașcă de cafea.

Răsfoiește catalogul nostru, alege obiectele care te inspiră și lasă-ți sufletul de artist să prindă glas!

Eleganță pentru o întreagă viață

Orice piesă din catalogul nostru se poate introduce în mașina de spălat vase, cuptorul aragazului, cuptorul cu microunde si congelator. Utilizează-le cu încredere pentru a găti la nivel profesional, ele rezistă la temperaturi înalte. Mai mult, scapi de grija că vasele tale preferate se sparg sau se ciobesc cu ușurință. Piesele noastre sunt lucrate în așa fel încât să fie folosite zeci de ani! Rezistă bine în timp și te poți bucura de ele o viață întreagă.

De ce sunt mult mai rezistente decât alte vase? Datorită folosirii materialelor de origine naturală, talentului artizanilor polonezi și procesului de ardere îndelungată la 1250 grade. Până să ajungă aceste vase în casele noastre, lutul trece printr-un proces foarte complex compus din nu mai puțin de 12 etape. Toate obiectele au astfel o structură perfect omogenă, greutate, rezistență mecanică și termică ridicată, cât și inerție termică excelentă.