Comenzile din perioada reducerilor pot avea intarzieri de 5-7 zile lucratoare

Untiera frantuzeasca “blueberries”, 11cm

188,00 lei

În stoc

Descoperiți rafinamentul desăvârșit cu untiera noastră franțuzească lucrată și decorată manual. Fiecare untieră este unică, pictată cu un model fermecător de afine drăgălașe și detalii în albastru cobalt profund.

Această untieră franțuzească adăugă o notă de eleganță oricărei mese. Nu doar că atrage privirile, dar păstrează și prospețimea untului sau pâté-ului, datorită designului său ingenios.

Fiecare obiect este realizat manual cu o atenție deosebită la detalii, garantând o calitate excepțională, iar emailul în care este îmbrăcat face din acest produs unul ecologic, adică are grijă de sănătatea dvs. și a celor dragi.

Alegeți accesorii pentru masa dvs. nu doar pentru funcționalitatea lor, ci și pentru povestea pe care o spun, vasele Blop fiind o mărturie a meșteșugului autentic și a sustenabilității.

Perfectă pentru cei care apreciază frumosul, calitatea și doresc să contribuie la protejarea mediului, untiera franțuzească “Blueberries” este un must-have în orice bucătărie rafinată, cât și un cadou inedit.

Dimensiuni:

Înălțime: 8 cm

Diametru: 11 cm

Informații suplimentare despre produs:

  • Făcut și pictat manual
  • Lut natural, culori, emailuri, glazură ecologice
  • Apt pentru a fi folosit în mașina de spălat vase
  • Apt pentru microunde